Bedrijfsgegevens

Hieronder vindt u onze bedrijfsgegevens:

Vitanutri

Oosterschelde 51
2134 WL ER Hoofddorp

E-mail: info@vitanutri.nl

KvK: 78401690
BTW: NL003325566B08

Stuur ons een bericht

  Meest gestelde vragen

  Misschien dat het antwoord op uw vraag tussen onze FAQ staat.

  Op deze website kan je betalen met de volgende betaalmethodes: Ideal, Bancontact/ Mister Cash, Sofort banking, KBC/ CBC betaalknop, bankoverschrijving en creditcard.

  Het komt helaas soms voor dat een zending vertraging oploopt bij Postnl. Als bezorging twee dagen achter elkaar wordt uitgesteld kunnen wij actie ondernemen en vragen wij dit te laten weten.

  • Bestelling die wij op zaterdag na 15:00 uur en zondag ontvangen worden maandagochtend verzonden. Alle zendingen voor 15:00 uur worden op zaterdag verzonden. 

  Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang je een verzendbevestiging met daarin een link om je pakket te volgen van PostNL (track en trace code). Als je deze nog niet ontvangen hebt dan is jouw bestelling nog niet verzonden.

  Wij streven ernaar om bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur dezelfde dag te versturen. Bezorging wordt uitbesteedt aan PostNL, zij bezorgen 96% van alle door ons aangeleverde zendingen, de volgende dag. Bezorging door PostNL Pakketservice wordt gedaan van maandag tot en met zaterdag.

  Heb je de Track en Trace code gecheckt en blijkt er dat er iets mis gaat met je pakket? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Mocht je het pakket niet meteen de volgende dag in huis hebben, kan het ook zijn dat PostNL vertraging heeft. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

  Feedback is altijd welkom. Neem contact met ons op via het contactformulier zodat wij dit zo spoedig mogelijk kunnen behandelen.